Om Lotte Stjerne

Drømmer du om mere arbejdsglæde i hverdagen?

Så er du langt fra alene. Det fortæller statistik efter statistik – selvom vi danskere faktisk ligger i verdenstoppen, når det gælder gode arbejdsmiljøer. Men én ting er, hvordan tingene ser ud på papiret. En anden ting er, hvordan de forholder sig i virkeligheden.

For dig.

Pænt goddag. Mit navn er Lotte Stjerne og til hverdag hjælper jeg kvinder i alle aldre, der savner retning og mening i deres arbejdsliv. Kvinder som dig, der føler at de sidder fast i et arbejde, hvor motivationen mangler og hvor gejsten er til at overse.

Her på siden kan du få hjælp til at komme godt videre, hvis du føler, at du sidder fast i dit arbejdsliv. Min voksende base af indhold er funderet på grundig research og en videnskabelig tilgang – og selvfølgelig på min solide viden om emnet, som jeg har arbejdet med siden 2016.

“Mit forløb med Lotte har været guld værd! Hun stillede de rigtige spørgsmål, som har gjort mig meget opmærksom på, hvad der er vigtigt i mit arbejdsliv – ja faktisk i mit liv i det hele taget. I forløbet har jeg lært mig selv bedre at kende og jeg har tænkt tanker om mig selv, som jeg aldrig har tænkt før. Det føles sindssygt godt. Lotte tør både at udfordre, og er heller ikke bange for at hjælpe forståelsen på vej med gode eksempler. Hvis du føler, at du træder vande i dit arbejdsliv, kan jeg 100% anbefale dig at tale med Lotte. Hun er både troværdig og rigtig god at tale med. Jeg føler ikke længere, at jeg sidder fast, og jeg glæder mig til at arbejde videre med mine nye indsigter og mål.”

Herdis Warming Stender

Jeg tror på, at verden bliver et bedre sted, hvis flere elsker deres hverdag

Det er store ord, men jeg er overbevist om, at de er sande. Det er jeg, fordi jeg gang på gang har oplevet, hvor stor en forskel det gør for en person, når frustrationer bliver udskiftet med nye indsigter, passende udfordringer og fornyet faglig stolthed.

Det betyder alt for mig, at jeg gør en forskel for andre i min hverdag. Derfor elsker jeg at se fremskridtet hos mine klienter og ikke mindst når der tikker en mail ind fra en tidligere af slagsen, der fortæller, hvor meget hendes liv har ændret sig, siden vi sagde farvel til hinanden. Det varmer og motiverer mig til at fortsætte med at gøre det, jeg gør.

Et lille udklip af min faglige baggrund

 

– Den sunde arbejdsplads, Folkeuniversitetet v. Aarhus Universitet, 2019

– Positiv Psykologi, Folkeuniversitetet v. Aarhus Universitet, 2018

– ICC-certificeret coach, Coach Kompagniet, 2016

– MA i Corporate Communication, Aarhus School og Business and Social Science, 2012

Det går ikke over af sig selv…

Den gode nyhed er, at du har rigtig gode chancer for at komme godt ud på den anden side og få en hverdag, du elsker, hvis du er klar til at tage ansvar.

Det ved jeg, fordi jeg selv har stået lige der, hvor du gør nu. Der hvor arbejdet ikke giver mening, hvor humøret daler i takt med, at der bliver færre og færre timer, til du skal på arbejde igen. Og hvor en ondsindet influenza næsten lyder bedre end endnu en dag på kontoret.

Jeg stod der for fem år siden

Med et job på et anerkendt eventbureau i det indre København. Det var mit drømmejob – i hvert fald på papiret. For selvom kunderne hed Google, Oreo og HTC, blev arbejdsglæden mindre og mindre, for til sidst at forsvinde helt.

Og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre.

Jeg følte mig både forkert og forkælet over, at jeg ikke var glad i et job, som mange andre ville give deres højre arm for at få. Men det ændrede ikke på min manglende arbejdsglæde – tværtimod.

Mit gennembrud kom, da jeg mistede mit arbejde pga. nedskæringer.

Det var en varm sommerdag i 2013, og da jeg fik beskeden, kunne jeg ikke lade være med at smile. For jeg var endelig fri til at finde ud af, hvad jeg ville i stedet.

I timerne der fulgte slentrede jeg rundt i gaderne i det indre København. Tankerne fik frit løb, og det var lige her, at jeg bestemte mig for, at jeg ville være selvstændig.

De efterfølgende par år brugte jeg på at teste forskellige professionelle konstellationer og på at genopdage, hvad der gjorde mig glad. Jeg testede værktøjer til selvudvikling, læste tusindvis af artikler om passion i arbejdslivet og arbejdede målrettet med at finde min nye vej.

I dag har jeg samlet alle de værktøjer, jeg selv har brugt gennem årene og suppleret dem med en internationalt anerkendt coach-certificering.

 

Jeg har fundet min retning i arbejdslivet og brænder i den grad for at hjælpe andre med at gøre det samme!

Hvis du vil lære mere om, hvordan du genfinder mening, retning og glæde i dit arbejdsliv, kan du downloade mit gratis online foredrag om arbejdsglæde, eller e-guiden med 5 spørgsmål du skal kende svaret på, når du søger efter mere mening i dit arbejde.

 

>> Hent e-guiden med de 5 altafgørende spørgsmål nu