Ja, du kan komme videre i karrieren

– også selvom du ikke kan se vejen foran dig lige nu.

Du har bare brug for en, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der driver dig, hvor dine styrker ligger og hvad du drømmer om – sådan inderst inde. Så du får styr på dine tanker og den rigtige støtte til at få handlet på dem.

Et forløb hos mig er for dig, hvis du er træt af:

→ søndage med dårligt humør, fordi en ny arbejdsuge nærmer sig med alt for hastige skridt.

→ at føle at du spilder din tid på jobbet.

→ at føle, at du kunne gøre det bedre, end du gør nu på jobbet. Hvis bare opgaverne og retningen i virksomheden var et bedre match med dig.

→ at have en drøm om noget andet i maven, men ikke at turde handle på det

→ eller at du simpelthen ikke ved, hvad det her andet og mere er, som du drømmer om – du kan bare mærke, at det i hvert fald ikke er det, du laver nu.

Sådan arbejder jeg

Jeg har en meget coachende tilgang. Som udgangspunkt tænker jeg, at jeg har spørgsmålene og du har svarene. Det er vigtigt, fordi det på ingen måder handler om, at jeg skal styre dig i en bestemt retning. Tværtimod stiller jeg dig en masse spørgsmål, der vil vise dig din vej – også selvom du ikke tror, at du kender den.

Mine foretrukne retninger er positiv psykologi, hvor man arbejder med at forme fremtiden på den bedst mulige måde. Derudover bruger jeg ofte redskaber fra NLP (neuro lingvistisk programmering), som betyder at jeg er opmærksom på det sprog du bruger, når vi taler sammen. Det betyder nemlig mere, end du aner. 

Hvem er typisk i forløb hos MIG?

Overordnet set er der tre typer, som kontakter mig.

Den første er kvinden midt til sidst i tyverne, som har taget en lang uddannelse i troen på, at drømmejobbet lå og ventede for enden af alle anstrengelserne. Hun kan svinge fra at være urimeligt træt af sit job til faktisk at synes, det er ganske sjovt at gå på arbejde i perioder. Alligevel er der en nagende følelse. En manglende motivation. En chef, der ikke lever op til forventningerne – og generelt en drøm om “noget andet”. Det er ofte svært for hende at sætte ord på, hvad det her “andet” er.. Men hun leger ofte med tanken om at sige op og begynde at udforske mulighederne. Økonomiske hensyn og generel fornuft (som kan være både godt og skidt) holder hende dog tilbage fra at handle på de uklare drømme.”

Den anden er kvinden der er blevet mor inden for de seneste par år. Det betyder, at hendes prioriteter har ændret sig – og det er pludselig nogle andre ting, der er vigtige for hende. Det kan være svært, fordi hun ikke længere føler, at hun er villig til at investere den samme mængde tid og energi i jobbet, men hun er i tvivl om, hvad hun skal i stedet – netop fordi jobbet ikke har et altoverskyggende fokus i hendes liv lige nu. På den anden side er det vigtigt for hende, at hun ikke bliver hægtet fuldstændig af i den periode, som hun godt ved, er midlertidig.

Den tredje og sidste type er en kvinde der føler, at hun har været i det samme job for længe. Hun føler sig ikke længere udfordret i hverdagen, og hendes opgaver er gået fra at være top-relevante til at være nogle hun ofte kan lave med venstre hånd – eller nogle hun finder meget lidt interessante. Den 3. type her, kan ofte være udfordret på, hvad hendes styrker egentlig er, fordi hun ikke længere bruger dem i hverdagen og langsom mister hun troen på sig selv i takt med at hun bliver udfordret mindre og mindre.

Er et forløb noget for Dig?

Et forløb hos mig er et samarbejde mellem dig og mig. For at få mest muligt ud af det, skal du være klar til at gøre noget ved det, du gerne vil ændre. Du behøver på ingen måde at vide præcis, hvor du gerne vil hen eller hvordan du kommer det. Det er nemlig det, vi skal finde ud af sammen.

Så kort og godt, hvis du er klar at få nogle nye perspektiver og inspiration til forandring, er du klar til et forløb.

HvOrdan bruger jeg coaching i mine forløb?

Jeg er certificeret coach fra ICC (International Coaching Community), som er en NGO, der arbejder på at udbrede gode coaching-uddannelser til hele verden. I alt er vi 11.000 coaches fordelt på 60 lande. I 2010 fik uddannelsen tildelt en European Quality Award af European Coaching and Mentoring Counsil.

I modsætning til andre uddannelser er undervisningen hos ICC baseret på en integreret model. Det betyder, at alle de vigtigste coaching-retninger er en del af uddannelsen. Alt efter hvad der er behov for, kan jeg derfor både trække på viden fra Ontologisk coaching, Adfærds-coaching, Integral Coaching, NLP, Positiv psykologi og Systemisk Coaching.

Selv er jeg mest inspireret af to retninger: NLP, der bl.a. interesserer sig for, hvordan vores sprog hænger sammen med vores adfærd, og den positive psykologi, der interesserer sig for, hvordan vi selv kan påvirke vores fremtid den bedst mulige måde og opnå vores fulde potentiale.