Find retningen i dit arbejdsliv – og følg den med succes

 

 

Onlineforløb: Karriereafklaring på 8 uger

🗓    Holdstart: Tirsdag d. 21. januar 2020 – I GANG

🗓  √  Næste holdstart: Efter sommerferien 2020

💻    5 Moduler online – lige når det passer dig

   √   Evig adgang – også til eventuelle opdateringer

Velkommen til et nyt 8-ugers online-forløb med konkrete redskaber til at finde din vej i karrieren. På forløbet lærer du, hvordan du sætter kursen mod et arbejdsliv, du glæder dig til at stå op til om morgenen.

Forløbet er til dig, der savner mening i dit arbejde og ønsker inspiration til at tænke nyt. Det er til dig, der troede, at du havde fået drømmejobbet, men som ikke længere er så glad for det. Til dig der mangler motivation, når det gælder arbejdet og til dig, der drømmer om noget andet eller noget mere – uden helt at kunne sætte fingeren på, hvad der konkret skal ske.

Dørerne lukker om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Hvis det er FOR dig, kan du sikkert kende en ting eller to herunder:

>> Du har prøvet at have “søndagsangst”, som er den følelse, der kan komme snigende sidst på weekenden, når du tænker: “åh nej, nu skal jeg snart derhen igen…” eller “ Manner, jeg gider ikke på arbejde i morgen!”. 

>> Du bliver frustreret og i dårligt humør, når du tænker på dit arbejde – og det gør du tit, fordi du ikke kan se en løsning, der kan gøre det bedre.

>> Du er bange for, om det er realistisk at skifte job eller branche

>> Du keder dig på jobbet, men har svært ved at finde motivationen til at gøre noget ved det

>> Du føler dig handlingslammet, fordi du ikke ved, hvad du skal handle på og hvordan

Genfind dig selv og din arbejdsglæde

Føler du, at du har mistet dig selv et sted på vejen?

Og ved du hvor?

Måske gør du. 

Måske er det sket langsomt, uden at du helt har lagt mærke til det, før du kunne mærke, at nu skal der ske noget.

Mange af os går med frustrationerne længe, før vi søger hjælp til at løse dem. Vi ændre nemlig først noget, når frustrationerne over problemet bliver større end frygten for at ændre noget i vores liv.

Hvis du er nået dertil – eller gerne vil forebygge at blive endnu mere utilfreds med dit job – og dermed også med resten af dit liv, fordi den manglende arbejdsglæde smitter af på vores humør generelt – så skulle du tage at overveje at komme med på forløbet: Find retningen i dit arbejdsliv – og følg den med succes.

 Forløbet tager udgangspunkt i den positive psykologi. Det betyder, at du får taget udgangspunkt i det, der fungerer nu (også selvom det ved første øjekast kan være svært at se). 

Du får stillet skarpt på dine drømme og visioner og på, hvad der kunne forhindre dig i at lykkedes med det, du gerne vil. Og sidst, men ikke mindst, får du lavet en konkret handlingsplan, så du ved præcis, hvad du skal for at få arbejdsglæden tilbage.

Sådan foregår forløbet

Hold 1 starter d. 21. januar 2020. Hver 14. dag bliver der frigivet et nyt modul online, som du kan lytte til, når det passer dig.

Forløbet er 100 % online, så du bestemmer selv hvor og hvornår det passer dig allerbedst at lytte med og lave øvelserne. Måske er det på sofaen om aftenen. Måske er jeg med dig i ørerne på en lang gåtur.

Der er ingen live-elementer, men du kan altid stille mig spørgsmål på mail og få et hurtigt svar.

Hvert Modul består af lydfiler (mp3) og en arbejdsbog (pdf). Du har adgang til alle materialerne så længe du vil efter forløbet – også til de opdateringer der eventuelt kommer.

 

Sig hej til din underviser

Din underviser er mig, Lotte Stjerne. Til daglig hjælper jeg mennesker med at genfinde meningen og retningen i deres arbejdsliv. Og så underviser jeg en masse – bl.a. i Kommunikation i Praksis på Erhvervsakademiet i Aarhus.

Jeg ved, hvor vigtigt det er, at arbejdsglæde-kontoen er fyldt op. Det har jeg jeg selv lært på den hårde måde. Efter at have været forvirret og frustreret i et års tid, fik jeg hjælp til at komme videre og lave et karriereskifte for nogle år siden.

.. Og efterfølgende var jeg ikke i tvivl: Det her vil jeg også hjælpe andre med!

Det vidste jeg, fordi det gjorde en kæmpe forskel i mit liv, at jeg blev glad for at stå op og tage på arbejde igen. De seneste 5 år har jeg været selvstændig. Det har givet mig en masse frihed – både på godt og ondt.

Jeg har længe været sikker på, at jeg ville lave det forløb, du kigger på nu, men jeg ville først sikre, at jeg selv var på den helt rigtige kurs, inden jeg begyndte at hjælpe andre med det. 

Det er jeg nu og jeg har samlet mine egne erfaringer og bygget videre på dem med teori inden for den positive psykologi. Det er også den teoretiske retning, du finder i forløbet og som de praktiske øvelser er baseret på.

Alle øvelser og modeller der er med i online-forløbet har jeg brugt før i mine 1:1 samtaler. Derfor ved jeg, at de gør en forskel, når de bliver brugt.

Forløbets opbygning

 På modul 1 sætter vi fokus på dig og dit mindset. Du skal udforske alle delelementerne i din nuværende arbejdssituation og lære dig selv endnu bedre at kende. Du finder ud af, hvad der fungerer, hvad der ikke gør – og ikke mindst hvorfor. 

På det første modul graver vi også dybere i din historie. Her finder du nemlig tit vigtig viden om dig selv, som du har glemt henad vejen. Vi begynder også at kigge på din skræddersyede målsætning, der skal guide resten af forløbet.

På modul 2 går vi i dybden med dine drømme og visioner for dit arbejdsliv. Vi ser på, hvordan du kan finde eller (gen)skabe et job, der passer lige præcis til dig og det, der er vigtigt for dig. Vi finder også ud af, hvad du skal have fokus på, når du går på arbejde og skaber et fundament, der motiverer dig til at gå efter det.

På modul 3 handler det om dine styrker. Du lærer, hvorfor det er altafgørende, at du kender dine arbejdsmæssige styrker og stiller skarpt på emnet fra forskellige vinkler. Vi ser også på, hvilke styrker der findes og på forskellige metoder, du kan bruge til at finde dine styrker.

På modul 4 ser vi på, hvad der potentielt kunne holde dig tilbage fra at nå dine mål. Med andre ord handler modulet om frygt, selvtillid og selvværd. Du lærer, hvordan du får mere tillid til dig selv og det, du inderst inde gerne vil. Du lærer også at feje frygten af banen og hvordan du ved hjælp af simple teknikker kan få handlet på de ting, du gerne vil uden at lade dig hæmme af, hvad andre tænker og lignende.

På modul 5 bliver din handlingsplan skabt. Vi ser på, hvordan du – helt konkret – får ført dine drømme og planer ud i livet inden for en overskuelig fremtid. Når du har arbejdet med modulet har du en færdig køreplan for det næste skridt i din karriere og du ved præcis hvordan du kommer videre og hvem der kan hjælpe dig med at komme helt i mål.

 

Du får altså:

  5 moduler med 5 lydfiler (mp3) – én til hvert modul (splittet op med øvelser)

  5 arbejdsbøger (pdf) fyldt med øvelser, der giver dig en dyb forståelse for din situation og for, hvor du skal hen

  Evig adgang til alle materialer – også eventuelle opdateringer af forløbet.

 

 

Spørgsmål og svar

Skal jeg være god til det tekniske for at deltage?

Nej. Alt materialet ligger på den samme side og når et nyt modul bliver offentliggjort, får du en mail med et link til siden. Det kræver på ingen måder nogle særlige tekniske forudsætninger at deltage.

Er det også for mig, hvis jeg er jobsøgende?

Ja, i høj grad. I hvert fald, hvis du ikke er 100% sikker på, hvilken retning, du ønsker at søge i. Det kan også være, at du var træt af dit tidligere job og ønsker at blive helt sikker på, at du finder noget, du bliver mere glad for næste gang.

Er det for mig, hvis jeg er sygemeldt med stress?

Måske. Jeg er ikke stress-coach og stress er ikke noget, vi arbejder med på forløbet. Hvis du er ved at være ovenpå igen og på vej tilbage til jobbet, kan det muligvis give mening at være med på forløbet. Det er kun dig selv, der kan mærke, om du har overskud til det. Der er ca. 1-2 times arbejde forbundet med forløbet om ugen, inkl. at lytte til modulet og lave øvelserne.

Hvor længe har jeg adgang?

For altid. Når du har købt kurset er det dit. Det betyder, at du har adgang, så længe du ønsker – også til eventuelle opdateringer, der måtte komme. Hvis jeg på et tidspunkt vælger at fjerne forløbet, får du det tilsendt, så du fortsat har adgang.

Skal jeg sidder klar, når modulerne udkommer?

Nej. En af de store fordele ved et online-forløb er, at du kan tage det, hvor og når det passer dig. Det er en god idé at tage modulerne i den rækkefølge, de er lavet. Men det er på ingen måder forventet, at du sidder klar, når de nye moduler udkommer.

Har du spørgsmål, du ikke fik svar på?

Send det til mig på hej@lottestjerne.dk, så får du fluks svar tilbage.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse

Forløbet går i gang d. 21. januar 2020. Når et nyt modul åbner, får du en mail med et link til filer og øvelser.

 Modul 1: Tirsdag d. 21. januar kl. 9.00

⇨ Modul 2: Tirsdag d. 4. februar 2020 kl. 9.00

⇨ Modul 3: Tirsdag d. 18. februar 2020 kl. 9.00

⇨ Modul 4: Tirsdag d. 3. marts 2020 kl. 9.00

⇨ Modul 5: Tirsdag d. 17. marts 2020 kl. 9.00

VIGTIGT: Du får Tilfredshedsgaranti !

 Jeg gør mig umage, når jeg laver materialer og jeg har et helt oprigtigt ønske om at hjælpe dig videre i arbejdslivet. Derfor har jeg lavet en tilfredshedsgaranti. 

Det betyder, at hvis du har gennemgået forløbet (dvs. lyttet til alle moduler, lavet alle øvelser og læst bonusmaterialerne) og ikke føler, at du på nogen måder har fået nye indsigter eller har oplevet forandringer i forhold til din udfordring, så får du dine penge igen. Det eneste du skal gøre er at skrive det til mig og vedhæfte en kopi af dine udfyldte arbejdsbøger.

 

Skriv dig på ventelisten nu

Så får du at vide, som den allerførste, når jeg åbner forløbet igen.

Hvis du er i tvivl, om forløbet er noget for dig, så send mig en mail med dit telefonnummer til hej@lottestjerne.dk 

Så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen og finde ud af det.

Kh. Lotte