Afklaringsforløb

GENFIND motivationen og MENINGEN MED DIT ARBEJDE

Et afklaringsforløb er for dig, der er træt af dit job. Dig, der ikke (længere) føler, at du gør en forskel med dit arbejde og som er tappet for energi, når du kommer hjem om eftermiddagen – og som gerne vil lave om på det.

Forløbet består af 4 eller 7 samtaler og giver dig en masse konkrete redskaber til at genfinde arbejdsglæden. Måske skal du finde den i dit nuværende job. Måske skal du have inspiration og hjælp til at finde en ny vej. Vi taler om din nuværende jobsituation, hvad du drømmer om – og ikke mindst hvordan du kommer i den rigtige retning.

I vores første samtale sætter vi et klart mål, der fungerer som den røde tråd i forløbet.

Hvis du kan svare ja til ét eller flere punkter herunder, kan jeg hjælpe dig:

Du har svært ved at finde motivationen

De fleste af os kender til at lave overspringshandlinger, men når motivationen mangler kan det tage overhånd. Du oplever, at du lidt for tit tjekker dine sociale medier og nyhederne og finder måske også tid til at kigge på, hvad du kan lave i weekenden. 

Du føler ikke, at du er på den rette hylde

Måske har du følelsen af, at dine kollegaer har fundet deres rette hylde, men at du selv ville være bedre til noget andet. Nogle dage er du glad nok for dit job, men følelsen af at skulle “noget andet” vender tilbage igen og igen, men du ved ikke hvad. Du savner at mærke et kald og bliver lidt misundelig indeni, når du ser andre, der har fundet deres.

Du mangler overskud

Jobbet fylder meget i dine tanker – også når du har fri. Du er frustreret og bliver let irriteret på dine nærmeste. Du føler dig drænet og har ikke overskud til venner eller familie, når du kommer hjem og orker ingenting.

Du har svært ved at komme ud ad døren om morgenen

Det er nogle gange som om, at dynen holder godt fast i dig, når du skal op om morgenen. Du glæder dig ikke rigtig til dagen, der er begyndt og det er fristende at trække tiden, så du kan møde lidt senere.

Dagene på arbejdet føles meget lange

Minutterne snegler sig afsted. Hver gang du ser på uret sukker du, fordi der er gået så kort tid, siden du sidst tjekkede, hvad klokken var. Måske udfordrer dine opgaver dig ikke nok. Måske mangler du at se fremskridt og mening med dine opgaver, eller måske kan du ikke overskue, hvad du skal gå i gang med. 

I afklaringsforløbet får du

 

  √ Afklaring af hvad der fungerer og ikke fungerer i din nuværende situation – og hvorfor det er sådan

√ Spørgsmål, øvelser og redskaber til at finde ud af, hvordan du igen bliver glad for dit arbejde eller hvordan du skifter retning – også selvom du ikke på forhånd ved, hvad du gerne vil.

√ Overskuelige hjemmeopgaver der sikrer momentum og fremskridt mellem sessionerne

“Mit forløb med Lotte har været guld værd! Hun stillede de rigtige spørgsmål, som har gjort mig meget opmærksom på, hvad der er vigtigt i mit arbejdsliv – ja faktisk i mit liv i det hele taget. I forløbet har jeg lært mig selv bedre at kende og jeg har tænkt tanker om mig selv, som jeg aldrig har tænkt før. Det føles sindssygt godt. Lotte tør både at udfordre, og er heller ikke bange for at hjælpe forståelsen på vej med gode eksempler. Hvis du føler, at du træder vande i dit arbejdsliv, kan jeg 100% anbefale dig at tale med Lotte. Hun er både troværdig og rigtig god at tale med. Jeg føler ikke længere, at jeg sidder fast, og jeg glæder mig til at arbejde videre med mine nye indsigter og mål.”

Herdis Warming Stender

Sådan gør vi dig glad igen

Afklaringsforløbet er på 3 sessioner á 1 time. Sammen finder vi ud af, hvor længe der skal være mellem hver session. Typisk tager det en måneds tid at gennemføre forløbet, men det kan sagtens strække sig over både kortere og længere tid, hvis det giver bedre mening i din situation. 

Vi mødes enten ansigt til ansigt på mit kontor i VitaPark i Odder eller online. Når du bestiller forløbet, bliver du bedt om at vælge, hvad du foretrækker. Hvis du ønsker en blanding, kan vi også finde ud af det – vælg blot en af mulighederne, så tager vi det efterfølgende. Hvis du kun har tid efter arbejde eller om aftenen, kan vi også finde ud af det.

Under den første session forventningsafstemmer vi og sætter et klart mål for dit forløb. På den måde ved vi hele tiden begge to, hvad du arbejder hen i mod. Du har min støtte undervejs og får relevante øvelser. Jeg har tavshedspligt, og alt hvad vi taler om, er fortroligt.

 

Når du har gennemført afklaringsforløbet vil du mærke:

  • Dit humør er generelt bedre
  • Du har lyst til at tage på arbejde
  • Du har overskud til familie, venner og hobbyer, når du kommer hjem fra arbejde
  • Du ved præcis, hvad der fungerer for dig og hvad der ikke gør – og ikke mindst hvorfor
  • Du har en klar trin-for-trin plan for, hvad du skal ændre i dit arbejdsliv (og er allerede godt i gang)
  • Du mærker en ro indeni og har tillid til fremtiden, fordi du ved, at du er på rette vej

 

Det er helt naturligt, hvis du har spørgsmål

Hvert forløb er unikt. Derfor er det ikke muligt for mig at fortælle dig præcis hvilke øvelse, du kommer til at arbejde med i forløbet. Det vigtigste er, at du er åben og nysgerrig på din arbejdssituation og er klar til at få nye vinkler og perspektiver på dine tanker. Hvis du har spørgsmål til din situation eller er i tvivl om du er “den rette kandidat” til forløbet, så send mig en mail på hej@lottestjerne.dk.

Dit bidrag til processen

 

Din "arbejdsindsats"

Overordnet set tror jeg på, at du har svarene på dine udfordringer indeni allerede – men du mangler de rigtige spørgsmål, god støtte og en klar handlingsplan for at føre det ud i livet. Derfor er din vigtigste arbejdsindsats at være nysgerrig og åben. Efter hver session vil du få en overskuelig hjemmeopgave, som du skal løse inden vores næste møde.

Pris

Afklaringsforløbet fås i 2 varianter med enten 4 eller 7 samtaler.

Forløb med 4 samtaler: 3.400
Forløb med 7 samtaler: 5.600

Du kan betale forløbet i 3 rater, hvis du vil – helt uden gebyrer. Den første rate betales ved tilmelding. Herefter betales efterfølgende rater med en måneds mellemrum. Tilmelding til forløbet er bindende.

Priserne er inkl. moms.

Husk at du kan trække forløbet fra, hvis du er selvstændig.

“Jeg fandt forløbet på det helt rigtige tidspunkt i forhold til min arbejdssituation. Forløbet har været fleksibelt og meget brugbart i hverdagen i forbindelse til min overgang til selvstændig. Lotte er god til at lytte og hendes spørgsmål var rigtig gode til at gøre det usynlige synligt og til at sætte nye tanker i gang. Flere af de redskaber, jeg har fået, er allerede blevet en fast del af mine ugentlige møder med mig selv.”

Katrine

“Forløbet har fået mig til at tænke anderledes og har givet mig andre perspektiver på de problemstillinger, jeg sidder med lige nu og har siddet med. Det har givet mig nogle gode værktøjer til at stille spørgsmålstegn ved tingene og sige: Er det her det rigtige for mig og bærer det mig i den retning i livet, som jeg gerne vil – både på den korte og den lange bane?

Jeg har også fået modet til at stå ved mig selv og så træffe den rigtige beslutning for mig og ikke bare “go with the flow”. 

Inden forløbet havde jeg nogle forestillinger om, hvad jeg gerne ville og hvem jeg er. Men efter vi har gravet helt ind og pillet lagene af i forhold til det, der er allermest vigtigt for mig, er der kommet nye muligheder i spil, som jeg glæder mig til folde ud.

Jeg har allerede anbefalet dig til flere andre. Det har jeg gjort, fordi jeg kan mærke en forskel. Jeg har rykket mig – og det gør jeg stadigvæk. Forløbet har lukket op for, at jeg træffer nogle andre valg og træffer nogle andre beslutninger i livet og kommer i den retning, der giver mening for mig. 

… Og det er ikke kun på jobfronten, at det rykker. Jeg har taget andre store beslutninger, som bringer mig tættere på mine værdier, så det påvirker hele vejen rundt, selvom udgangspunktet var mit arbejde.”

Line